EALC/NALC 5.-8.10.2017 ČR

V októbri sa naša CHS zúčastnila 2.ročníka EALC/NALC akcie v Mitrove v ČR. Na toto stretnutie leopardov, ktorých sa nakoniec zišlo 60 zo 6tich zemí, sme sa opäť veľmi tešili. Počas týchto štyroch dní sme sa venovali mantrailingu, SAR, krvavej stope, poslušnosti, kolobežke, biku, paseniu, ako aj odpočinku, dobrému jedlu, zbieraniu húb…

Našim odchovancom z vrhov B,C a D sa darilo, Briam si spolu s Janine odniesli 1.miesto v poslušnosti, 2.miesto pasenie level ll, Brodick spolu so Sabine 1.miesto dog scootering, 2.miesto mantrailing level l, Caimasan s Marekom 1.miesto v pasení level ll, Cressidy s Larsom 1.miesto mantrailing level l, Ayra s Miškom 3.miesto v poslušnosti, aj na výstave sa nám darilo, Arget 1.miesto veterán, Birdie 1.miesto feny staršie ako 1 rok, ktoré mali vrh, Delsaran 1.miesto dorast, Denethor 2.miesto dorast, Devika najkrajšie šteniatko výstavy, Caimasan 1.miesto pes starší ako 1 rok, a najlepší pes výstavy!!!!

Zúčastnili sa okrem spomínaných aj Calya s Ivkou, Ciera s Andrea, Doredhiel.

Spokojnosť nadovšetko. Ďakujeme majiteľom našich šteniatok za ich starostlivosť, že prišli na toto stretnutie, niektorí to mali riadne ďaleko a tešíme sa na stretnutie opäť niekedy nabudúce.